TERRASSENC DE L'ANY 2012

Parlament del President del Centre Cultural El Social

Bon dia a tothom i benvinguts a aquesta nova edició de la proclamació del “terrassenc de l'Any”.

Avui m'acompanyen copresidint aquesta acte monsenyor Salvador Cristau, bisbe auxiliar de Terrassa, i el senyor Jordi Ballart, qui properament serà el nou alcalde de Terrassa. Agrair ambdós hagin acceptat formar part d'aquesta presidència. Benvinguts i moltes gràcies.

També, com en anys anteriors, ens acompanyen la Sílvia Torrente, secretaria del certament, i el Josep Manuel Villagrasa, qui per tercera vegada ens farà les gloses dels homenatjats. Moltes gràcies Sílvia i Josep.

No vull deixar pel final, agrair a l'Ajuntament de Terrassa la utilització d'aquest nou marc per desenvolupar el lliurament d'insígnies i diplomes del Terrassenc.

Tanmateix, fer públic el nostres agraïment a Caixa Terrassa, pels molts anys que ens han acollit al seu Centre Cultural.

Ja son 44 edicions i 181 els guardonats amb aquest títol honorífic el que representa una mitjana de 4,11 Terrassencs/any.

Concretament ha estat:

9 edicions amb 5.

31 edicions amb 4.

4 edicions amb 3 (una d'aquestes 4 és la d'avui).

Enguany hem millorat quan a la recepció de propostes.

En conjunt hem obtingut un magnífic ventall de candidats. Tots ells molt valuosos.

És una satisfacció comprovar que, tot i els temps que estem vivint, encara tanta gent es preocupa i ocupa dels altres.

Terrassa compta amb un gran nombre d'homes i dones que treballen pels demés i és una llàstima no poder-los nomenar a tots ells, doncs tots són mereixedors de ser Terrassencs de l'Any

Cada membre del jurat, acomplint allò que assenyala el Reglament, ha anat elegint, votació rere votació, aquells candidats que millor valoració els ha inspirat.

Les gloses, com sempre, posaran de relleu que el jurat, una vegada més, no ens hem equivocat.

La Lídia Campà, el Ramón Comellas i el Joan Vila són els finalistes d'aquestes deliberacions.

Jo, com a president del Centre Cultural El Social i del jurat del terrassenc, ja vaig tenir l'honor de felicitar-vos el dia en que us vam notificar la vostra nominació.

Els vostres noms ja figuren al Quadre d'Honor del Terrassenc de l'Any.

Avui vosaltres representeu a tots els que dediqueu una part important de la vida a fer que, tot i el que ens està caient, els altres siguem una mica menys infeliços.

Gaudiu d'aquest petit moment de glòria. És ben vostre.

Us ho heu ben guanyat.

Enhorabona Terrassencs de l'Any!

 

 

Inici